Sayfalar

29 Eylül 2011 Perşembe

Bu Xalqı ne Hesab Edirsiniz..???...


 Birneçe gün bundan qabaq AİV ( Aile İnformasiya Vasitesi) lerden biri olan Atv de virtual alemin İnsan Heyatındakı menfi yaxudda müsbet rol oynadığı meselesi tartışılırdı.
      Proqrama devetli qonaqlardan biri de Milli Meclisin ( artıq ne qeder Millidirse) Deputatı Güler Ehmedova idi.
  Çıxışında Sosial şebekelerin heyatımızda ne qeder zererli olduğunu tez-tez dile getirirdi, her bu sözleri duyduğumda ağlıma  17 Aprel Mitinqinde Azerbaycan Polisini ve Hakimiyyeti Teşvişe salan ve onların biabırçılığına sebeb olan 6 yaşlı Balaca Qızın AZADLIQ ,İSTEFA Şüarlarını xatırlayırdım..
  Bu xatırlamanın esaslı bir sebebi var ,çünki O Balaca Qızın Şüarlarından Teşvişe düşen sadece ''cesaretlerini''  nümayiş etdirerek Balaca bir Qız Uşağını zorla Polis maşınına mindirenler deyil, onlarla yanaşı bu sıralarda yer alan, bu Menfur Rejimin elaltıları, onlardan faydalanan ve Xalqın Qanını içen bir qurup Oliqarxlardır.
 Bunlar arasında  Güler Ehmedova da yer almaqdadır.
   Xatırlarsanız mehz bu hadıseden sonra  Güler Ehmedova Merkez Qezetinde öz mövqeyini ortaya qoyaraq Balaca Uşağın Anasını Fahişe adlandırmışdır.
       Cavab olaraq demek isteyirem ki, G.Ehmedova sizin Hakimiyyetiniz Dövründe o qeder Fahişelerimiz Dünyada sizleri temsil edir, onlar haqqında niye bir yazınızı göre bilmirik.?
   Oki Qaldı sosial şebekelerin insan heyatında zererli olmağına, sizin fikirlerinizle heçde razı deyilem.
   1.İnsan heyatında zererli dediyiniz sosial şebekeler fikri sadece sizin ve sizin temsil etdiyiniz  Rejimin fikirleridir. Bununsa sebebi sizin Aile Kanallarında Xalqı Manqurdlaşma ve şow proqramlarına baxmağa vadar etmekle Xalqı siyasetden uzaqlaşdıraraq Seltenetinizi uzun illerce sürdürmek,
  2. ci ve çox Önemli sebebse, sizin dediyinizle razılaşmaq qerarına gelen insanlar bele bu sualla qarşılaşaraq öz içinde deyerlendirmeler aparacaqlar.:
      '' Axı bunlar deyir ki, sanal alem ve özellikle sosial şebekeler İNSAN Heyatında zerelidir.
 Beyinlerinde bu fikirin cavabını vererek, sizin fikirlerinizle razılaşmamağa qerar verecekler.:
  ''AXI BUNLAR XALQA ''İNSAN'' GÖZÜ İLE BAXMIRLAR, DEMEKKİ BİZİM HEYATIMIZDA HEÇDE ZERERİ YOXDUR...!!! ''

Hiç yorum yok: